PUČKA FEŠTA U USTRINAMA, SUBOTA 12.07.2014.

Udruga „Tunera“ iz Ustrina i udruga „Lesa“ Cres-Lošinj organiziraju, dana 12.07.2014. u subotu, pučku feštu povodom 8. IZLOŽBE OVACA“, u središtu mjesta.

U sklopu „8. IZLOŽBE OVACA najavljujemo iznimno zanimljivi kulturno - umjetnički program koji se sastoji od; Svečanog otvaranja s pozdravnom riječi organizatora, razgledavanje ovaca, degustacija sira i svima možda najzanimljiviji dio, natjecanje u strigu – šišanje ovaca.

Uz ponudu domaćeg janjećeg gulaša, za sve goste biti će ponuđena i degustacija domaćih slastica i aperitiva.

Naposljetku od 20 h, slijedi pravi domaći veseli ugođaj sa starim Ustrinskim znancima, istarske live grupe „TU I TAMO“, koja će se pobrinuti da svaki gost zapleše i zapjeva u feštarskim veselim notama.

Veselimo se Vašoj posjeti u malo i živopisno mjesto prepuno zanimljivosti i najljepšeg pogleda (zalaska sunca) koje se može doživjeti na Škoju (otoku) i šire.

UDRUGA „TUNERA“ USTRINE

Filip Balija

 

 

Organizacijski odbor:

- Filip Balija (Udruga „Tunera“ Ustrine)

- Dubravko Devčić (Udruga “Lesa“ Cres-Lošinj)

Radne akcije od 2.4. do 2.7.

Radne akcije održane od 2.4. do 2.7. u broju od 9 radnih akcija sveukupno; dovršenje 12,5 km duge staze u nazivu "Od tunere do tunere", adaptacija malonogometnog igrališta u skladu s prirodnim zakonima, opremanje KD "Brašćina", održani godišnji sastanci...

 

Zdravi i veseli bili !!!!


Copyright © 2014. Sva prava pridržana, Tunera Ustrine